HITNA ISPORUKA - specijalna ponuda! Saznajte kako!

iRobot usisivac roomba i6 – Outlet

49,999.00 рсд

Robot usisivac roomba i6

WiFi: Povezivanje sa aplikacijom iRobot Home
3-stepeni sistem čišćenja
Bočna četka: Pozicionirana pod uglom od 27°
Glava za čišćenje: Automatske četke za dvostruko čišćenje
CarpetBoost™ sistem: Ne
Dirt Detect®: Da
Indikator napunjenosti posude: Ne
Filter: HEPA 13
Posuda: AeroForce I Periva posuda
Navigacija: Žiroskopska navigacija
Ručka za nošenje: Da
Dugmad na kontrolnoj tabli robota: CLEAN I DOCK I SPOT
Led displej: Svetleći indikatori sa glasovnim upozorenjima
Pragovi: Do 2 cm
Visina: 9,2 cm
Vreme rada: Ceo sprat
Vreme punjenja: Do 3 sata
Baterija: Li-Ion

Robot usisivac roomba i6

Nov Potpuno, akcijska cena zbog ostecene ambalaze.

 

Garancija 24 meseci u ovlascenom servisu iRobota.

 

Pametan. Tačan. Moćan. Robotski usisivač Roomba® i7 – pametan, precizan i moćan. Naučiće vaš prostor i vaše rutine kako bi se mogao prilagoditi vašem načinu života. Koristite moćno čišćenje kada, gde i kako želite, jednom komandom.

 

Više od 30 godina stručnosti i inovacija u robotici. iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobijaju posebnu negu koja im je potrebna.

 

Očistite kada, gde i kako želite. Uz naprednu navigaciju, i7 može očistiti prljavštinu gde god i kad god želite. I podjednako važno, može se držati podalje od mesta na koja ne želite da ide. Sa tehnologijom mapiranja Imprint™ Smart prepoznaje, mapira i prilagođava se svakom prostoru, zato možete veoma lako na mapi odrediti, koje prostorije ili zone u prostoriji želite da očistite i kada. Idealno u situacijama kada želite da očistite samo kuhinju ili trpezariju nakon obroka.   Usisava prljavštinu u potrebnom trenutku. Najnovije mapiranje i pametna navigacija omogućavaju vam slanje i7 na prljave lokacije kada se dogode, uz jednostavnu komandu za glasovnu pomoć *. *Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa.
Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon. com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.

 

Malo prašine? Veća prljavština? Nije problem. Tvrdoglavu prljavštinu neutrališe pomoću 3-stepenog Premijum sistema za čišćenje koji koristi dvostruku gumenu četku za različite površine i 10x veću snagu usisavanja *. *(U poređenju sa sistemom za čišćenje serije Roomba® 600)

 

Uči se prema vašem načinu života. Sluša vaš glas – uči vaše navike čišćenja i daje prilagođene predloge. Takođe preporučuje stvari o kojima možda i sami ne mislite, kao što je dodatno čišćenje tokom sezone alergija ili sezone gubitka dlake kod kućnih ljubimaca.

 

Vođen je ozbiljnom pametnom tehnologijom. Vođen ozbiljnom pametnom tehnologijom – sa najsavremenijom navigacijom, vSLAM® i7 / i7 + mapira vaš prostor, navigira se i kreće urednim i efikasnim linijama. Ako je baterija skoro prazna, uređaj se sam puni i ponovo pokreće tamo gde je stao da bi bio siguran da je posao završen. Pročitaj kompletnu specifikaciju proizvoda

POZOVITE ODMAH ! 069 767 202