HITNA ISPORUKA - specijalna ponuda! Saznajte kako!

iRobot usisivac roomba i3+ – Outlet

Originalna cena je bila: 94,990.00 рсд.Trenutna cena je: 54,999.00 рсд.

Robot usisivac roomba i3+

WiFi: Povezivanje sa aplikacijom iRobot Home
3-stepeni sistem čišćenja Usisava i podiže sve: Premium
Bočna četka: Pozicionirana pod uglom od 27°
Glava za čišćenje: Automatske četke za dvostruko čišćenje
CarpetBoost™ sistem: Ne
Dirt Detect®: Da
Indikator napunjenosti posude: Da
Filter: HEPA 13
Posuda: AeroForce I Periva posuda
Navigacija: Žiroskopska navigacija
Ručka za nošenje: Ne
Dugmad na kontrolnoj tabli robota: CLEAN I DOCK I SPOT
Led displej: Svetleći obruč sa glasovnim upozorenjima
Pragovi: Do 2 cm
Visina: 9,2 cm
Vreme rada: Ceo sprat
Vreme punjenja: Do 3 sata
Baterija: Li-Ion

Nov Potpuno, akcijska cena zbog ostecene ambalaze.

 

Garancija 24 meseci u ovlascenom servisu iRobota.

 

Više od 30 godina stručnosti i inovacija u robotici. iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobijaju posebnu negu koja im je potrebna.

Pametna navigacija radi svoj posao Inteligentna pravolinijska navigacija koristi senzore sa praćenjme poda za namensko i logično čišćenje u urednim linijama. Kada robot usisivač Roomba i3 / i3+ treba da se dopuni, nastaviće tamo gde je stao, osiguravajući savršenu čistoću.

Zaboravite na usisavanje mesecima Očisti za sobom i isprazni sopstvenu posudu u AllergenLock vreću u koju može prazniti smeće do 60 dana, što znači da dva meseca ne morate razmišljati o usisavanju.

Fina prašina? Veća prljavština? Nema problema Iskusite potpuno čišćenje dvostrukim gumenim četkama za različite površine i 10X jačom snagom usisavanja*, koje usisava nečistoće, naslage i dlake kućnih ljubimaca gde god se sakriju, zajedno sa bočnom četkom koja pruža detaljnije čišćenje duž zida i u uglovima. *(U poređenju sa Roomba serijom 600)

Idite tamo gde želite, izbegava mesta gde čišćenje nije potrebno Zaboravite na čišćenje pomoću robotskog usisivača Roomba® i3. Tehnologija reaktivnog senzora sprečava zaglavljivanje robota, dok senzori Dirt Detect ™ pomažu da se očisti tamo gde je potrebno. Uči vaš život, sluša vaš glas Uči vaše navike čišćenja i nudi personalizovane rasporede, dok Google pomoćnik i Aleksa omogućavaju da započnete čišćenje samo uz zvuk vašeg glasa. i3 će čak predložiti dodatno čišćenje kada je količina polena u vašem području velika ili tokom sezone linjanja kućnih ljubimaca. * *(Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa.
Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon. com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC)   Pročitaj kompletnu specifikaciju proizvoda

POZOVITE ODMAH ! 069 767 202